check [Solved] Cannot get ArchiMate to work on Mac OS

3 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #5843 by msB2
I am using Modelio 4.0 and downloaded and installed ArchiMate on Mac.

When creating a new project, the ArchiMate model is not automatically generated as shown in 1:23 of the video tutorial here

Please advise.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 1 week ago #5845 by osl
Hi,

Can you post a screen capture showing the problem?

--
osl

Go pro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago #5876 by tpolak
I'm having the same issue. Downloaded the 4.01 Archimate plugin for Mac OS and installed it. Meaning: double-clicked the downloaded tar file, which generated a "dropin" folder in Downloads.

Started Modelio, opened existing project but Create Sub-projects does not show Archimate (see attached screenshot). To this non-expert it looks as if the content of the dropin folder (with the Archimate stuff) does not get installed with the App.

Please let me know what I can do to resolve this.

Thanks!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago #5877 by pan
Please try this: www.modelio.org/forum/10-modelio-website...-on-mac-os.html#5809
and let us know if it helps.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 1 week ago #5880 by tpolak
That was an easy fix; all is working now.

Thank You!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tmachmebr
Time to create page: 0.154 seconds
^ Back to Top