check [Solved] v3.7 RC1 on Win x64 does not even start

1 year 2 months ago #4722 by cde
Hi pdario,

Can you give us more information?

- What is your exact version of windows 7?
- Where did you install Modelio?
- Can you send us the full content of the log file ?

Best regards,
cde

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #4723 by pdario
  • Windows 7 Pro v6.1 (Build 7601: Service Pack 1) x64
  • c:\Program Files\Modelio\

File Attachment:

File Name: modelio_log.zip
File Size:25 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #4724 by pdario
PS: I have
x64: jdk & jre 9
x86: jdk 8

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #4725 by cde
Can you delete the "%USERPROFILE%\.modelio\3.7" directory and launch Modelio with the "-mdebug -consoleLog" options ?

If you still got the problem, send us the new log please.

Best regards,
cde.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago #4726 by pdario
I solved! I needed to clear the installation directory and install it again: I used the same directory where v3.6 was installed and it was dirty

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #4727 by cde
Thanks for your reply and for your participation in the improvement of Modelio.

We'll take this into account for the final version of Modelio 3.7.

Best regards,
cde.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: oslcde
Time to create page: 0.050 seconds
^ Back to Top