Submit a problem

In order to provide you the best help possible to analyze and debug your problems please provide us some information about your environment.
When you submit a problem, please indicate:
- The Version, Build Id, Core Id, System and Architecture (You can get these information in the Help/About menu entry)
- The Modelio Edition (Modelio Open Source or Modelio by Modeliosoft)
- Your Operating System

map-pin Running Modelio on a Linux workstation

1 year 7 months ago #3887 by fmarin
thanks for your remarks - it's right

greats

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 15 hours ago #4548 by Berjozkin
Hi!
How can I run it on the Slack64-14.2/KDE-4.14?

I created the installation package from the Redhat's 64 bit flavour of Modelio-opensource 3.6.1. Modelio itself runs fine, but it has problems with browser (xul-runner):
org.eclipse.swt.SWTException: Failed to execute runnable (org.eclipse.swt.SWTError: No more handles [Unknown Mozilla path (MOZILLA_FIVE_HOME not set)])

I tried to append modelio.ini with -Dorg.eclipse.swt.browser.XULRunnerPath=/usr/lib64/firefox/firefox, but then I get:
org.eclipse.swt.SWTException: Failed to execute runnable (org.eclipse.swt.SWTError: XPCOM error 0x80004005)

I have openjre-8u111_b14-x86_64-1alien installed.
Any ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 55 minutes ago #4549 by pan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 months 4 weeks ago #4551 by Berjozkin
actually, evrth was easy - webkit was lacking. Now it works!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: oslcde
Time to create page: 0.066 seconds
^ Back to Top