file XMI export issue

1 year 11 months ago #4622 by ebr
Hi,

Could you share your project with us?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 11 months ago #4623 by vase
Hi,

Thank you for your response.

I'm sorry but it is in my company's PC, and I am not authorized to send anything out from it.

I would like to help you if you need any other information.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 11 months ago #4624 by ebr
Hi,

Do you have any scenario to reproduce your issue?
Which kind of element do you want to export?
A screenshot maybe?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 11 months ago #4625 by vase
Hi,

I started to use modelio recently and I just wanted to have a try of the export function.
Following is my project's structure:
2 class diagrams,
2 sequence diagrams,
1 activity diagram,
1 communication diagram.

Modules:
9 activities,
2 communication nodes,
19 classes.
All of the modules' properties are not been changed from default except the names.

I'm sorry but I can't send screenshot to you for the same reason.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 11 months ago #4628 by ebr
We will try to reproduce your issue...

But without the model itself we can only guess about it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 11 months ago #4629 by vase
Thank you all the same.

I will try to do the same thing on my personal PC. If I can reproduce it I will send the model to you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tmaaabcdeebr
Time to create page: 0.038 seconds
^ Back to Top