file Error on saving, missing diagrams when re-opening.

5 years 1 month ago #4577 by pan
Hi Hugh,

Can you share your project with us?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 1 month ago #4578 by Hugh
Thanks for the ultra quick reaction :-)

Sure I can share it, but meanwhile I did move on, recreated the first diagram and added another one. The error on save is still there (last time I saved at least), but the diagrams are still there (thankfully).

So how do I share, make a .zip and mail that somewhere? As it is commercial I can share with the maintainers but not with the whole world ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 1 month ago #4579 by pan
You can find more information on how to share a project on this post: www.modelio.org/forum/7-general-help/158...-a-problem.html#1588

Sorry but as it is an open source community we cannot restrict the visibility of projects sent to us. If you use a commercial edition of Modelio you could contact the Modeliosoft team and manage that with them, they will keep all data private.

As the problem is occuring on one diagram, I can suggest you to duplicate this project and remove sensitive data and let the erratic diagram in this project then share this project with us.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 1 month ago #4581 by Hugh
Hi, I copied my project and the renamed all diagrams + classes, that should be enough protection - however, when I now save it, the error is gone ... And lo and behold, so is it on the original project. Next time (which I hope will never happen) I will make sure to export a faulty project immediately. Sorry for that.

If you want it, I can still share the anonymous project, but now I see little point in that (you may disagree though).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 1 month ago - 5 years 1 month ago #4582 by Hugh
P.S. I do use the open source edition

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 1 month ago #4583 by pan
Arff It is easier to us to have a faulty project to debug the problem. I also hope it will never happen again :)

I think there was a problem with the Note tab in the Properties view. In your original project, before opening the erratic diagram close the Properties view then open the diagram and see if the problem is always occuring.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tmaaabcde
Time to create page: 0.047 seconds
^ Back to Top