file Sequence Diagrams don't open

1 year 9 months ago #4554 by triehm
HI Everybody,

I created a project with three sequence diagrams, basically copy and modify starting from one. Now, when I open the project and select the respective diagram, only one of them opens, the others stay with a gray pane. In the log I get the error described in the attachment.

My Modelio is

Version 3.6.01
Build: 201703061558
System: linux (4.4.0-83-generic)
Architecture: x86_64

open source version on Ubuntu 16.04.

In this forum there was a workaround described for a similar problem, with creating a new project and importing the old. When I do this, I get the following error:

E267: The '''{26b46106-a9e3-4971-ac73-02989a4d6af1} Standard.ExecutionSpecification' execution specification must have Start.LineNumber < Finish.LineNumber.

ExecutionSpecification.Start.LineNumber must be less than ExecutionSpecification.Finish.LineNumber.

Anything I can do to make the diagrams display again?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 9 months ago #4556 by triehm
Addition: the problem seems to be connected to the copy and modify workflow. Did that again with a diagram and the old one wouldn't open anymore.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 8 months ago #4568 by pan
Hello triehm,

Can you share your project with us?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 7 months ago #4589 by triehm
I have opened issue 316 in the forge with hopefully all necessary information.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tmaaabcdeebr
Time to create page: 0.040 seconds
^ Back to Top