file MetamodelImageService, how to deal with it ?

5 years 5 months ago - 5 years 5 months ago #2991 by Nico42
Hello,

I'm having a lot of problem with Images, when i want to re-open an alrdy created project using my module
!MESSAGE Problems occurred when invoking code from plug-in: "org.eclipse.jface".
!STACK 0
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class org.modelio.core.ui.images.MetamodelImageService

I'am doing something wrong?

Any help would be appreciated, thx !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 5 months ago - 5 years 5 months ago #2997 by ebr
Hi,

How do you use this MetamodelImageService? Could share your code?

Which version of Modelio do you use? Could you give us a link to download your project?

Regards,

EBR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 5 months ago #2999 by Nico42
Hello,

This happen on the images, icons that are loaded from the overloading of
public ImageDescriptor getBitmap()
from
IBoxCommand
or
ILinkCommand

I dont do any special use of this bitmap, this was working for the 2.2.2 Modelio version
ImageDescriptor.createFromImage(new Image(new Shell()
			.getDisplay(), ResourcesManager.instance().getImage(
					Image.png)));

After the error occurs, even a new project will have the error. A restart of Modelio solve the problem temporaly.
To completly solve this i return null to not display any icon.

Version: 3.1

Hope this help to be clearer,

Thx.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: tmachmaab
Time to create page: 0.055 seconds
^ Back to Top